Hirdetés

Két új iPad is lelepleződhetett egy szivárgásnak hála



|

Kiszivárgott képek árulkodhatnak a soron következő iPad Pro és iPad mini modellekről.

Hirdetés

Az Apple legdrágább táblagépe, az iPad Pro következő generációja kapcsán egy ideje már sűrűsödnek a pletykák, de sokan várnak az iPad minihez kapcsolódó bejelentésre is, mivel a 7,9 hüvelykes modell jelenlegi változatát még 2019 tavaszán dobták piacra.

Az újdonságok bemutatásában reménykedőknek biztató jel lehet az a két fotó, amit a Sonny Dickinson nevű szivárogtató osztott meg a Twitterén. A felvételeken állítólag a következő iPad Pro 11- és 12,9-hüvelykes verziója, valamint a frissített iPad mini dummy modelljei láthatók.

Hirdetés

A fotók tanúsága szerint az új iPad Prók ránézésre a jelenlegi generáció kiköpött másai lesznek: azonos a ház formája, az asztroszürke variáns színárnyalata, valamint a kamerasziget is, amelyben ismét 3 lencsét kapunk a 2020-as modellel bevezetett LiDAR-szenzor mellé.

A hátlapokat mutató kép alapján a 12,9 hüvelykes iPad Pro mintadarabról hiányzik a billentyűzet csatlakoztatására szolgáló Smart Connector, ám teljesen biztos, hogy ez a kész változaton nem lesz így, hiszen csak tavaly mutatták be az ezt használó Magic Keyboardot.  

Ami pedig az iPad mini dummyt illeti, itt sem találunk izgalmas részleteket, hiszen a kompakt tablet is pontosan ugyanúgy fest, mint a jelenleg kapható 5. generáció. Az viszont említésre méltó, hogy a mintadarabon továbbra is a Home-gombos kialakítás köszön vissza, amitől az ősszel frissített iPad Air már elbúcsúzott (egy jelentős drágulás keretében).

Könnyen lehet azonban, hogy végül az Apple legkisebb táblagépe is új dizájnt kap, a David Kowalski nevű szivárogtató által megosztott képek ugyanis erről árulkodnak. A Twitteren közzétett fotón állítólag az iPad mini 6 3D-nyomtatott mását láthatjuk, a keret helyét jelző vonal pedig a jelenleginél jóval keskenyebb kávákat sejtet, ám a Home-gomb itt sem hiányzik a készülékről.

Magyarán az új iPad miniről most rövid időn belül két ellentmondásos pletyka is napvilágot látott, ám a bejelentésre váró Apple termékekkel kapcsolatban ez korántsem ritka fejlemény. Az ugyanakkor biztos, hogy a legutóbbi iPad Prót és az iPad minit egyaránt tavasszal mutatták be, így ha az idén tényleg lesz frissítés, arra a következő hónapok során érdemes számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.