Hirdetés

Indul a tavaszi Windows 10 és Office akció!



|

Felejtsd el, hogy máshol milyen drágák a szoftverek, ebben a webáruházban szinte fillérekért lehet legális Windows és Office licenced!

Hirdetés

Tudjuk, február közepe még nem a tavasz, de egyrészt az időjárás biztatóan alakul, a hónap eleve rövidebb a többinél, meg aztán a húsvéti nyulak is felbukkantak a boltokba, tehát minden jogalap megvan arra, hogy tavaszi akciót hirdessen bárki. Így tesz a Keysworlds webáruház is, ahol az eleve végletekig legyalult árakat még lejjebb lehet srófolni egy speciális kuponkód segítségével.

Hirdetés

A Keysworlds gyorsan, biztonságosan, gazdaságosan segít, hogy a PC-det elavult rendszerről új Windowsra frissítsd. A teljesen legális licenceket most nagyon jó áron szerezheted meg, legyen szó Windows 10-ről, Windows 10 Enterprise LTSC-ről, vagy akár Office 2019 Professional Plusról.

Hogy az alábbi árakon vásárolhass szoftvereket, a termékek kosárba helyezése után, de még a kicsekkolás előtt add meg a megfelelő rubrikában az Emkeys35 kódot!

Könnyű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél vásárolni nem is lehetne egyszerűbb! Rendelés után nem sokkal egy e-mailt kapsz a termékkulcsokkal. Ha bármilyen kérdésed van, a támogatást a nap 24 órájában, a hét minden napján eléred.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.