Hirdetés

Húsvét utánra is extra Windows 10 és Office akciót hozott a nyúl!



|

Bár nem tipikus húsvéti ajándék a szoftver, de ezeknek az akcióknak nem lehet ellenállni, ráadásul az ünnepnapok után is megmarad a hihetetlen ár!

Hirdetés

Az biztos, hogy a húsvéti ünnepek a legtöbbeknél teljesen máshogy teltek a szokásosnál, de az is tény, hogy az új munkahéten is sokan fognak otthonról dolgozni vagy épp tanulni. Nekik pedig kifejezetten fontos, hogy a legújabb. legális operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal rendelkezzenek, hiszen a home office-ban nincs idő a kalózmásolatok feltörésével pepecselni, ami mellesleg nem is túl etikus dolog, ráadásul a folyamatos frissítések miatt a biztonság is garantált.

Hirdetés

Szerencsére a Keysworlds webáruház húsvéti akciója a nyuszis-tojásos hosszú hétvége után is tart, tehát mindenki másnál olcsóbban lehet hivatalos szoftverlicenceket vásárolni - a speciális kuponkódokkal óriási kedvezménnyel zsákolhatunk be szoftvereket, majd a fizetés után pár perccel már érkezik is e-mailben a kód. Nincs más dolgunk, mint az eredeti weboldalakról letölteni és telepíteni az adott szoftvereket, majd aktiváláskor beírni a vásárolt kódokat.

Sosem volt még ilyen olcsó az új Microsoft Office 2019

A Microsoft Office 2019 a legjobb társ az otthoni munkavégzéshez, már ha szükségünk van a Word, az Excel és a PowerPoint szoftverekre. Az Emkeys50 kuponkód beváltásával 50%-os kedvezményt érvényesíthettek, így az alábbi áron vásárolhattok:

Mivel ez csak Windows 10-en fut, az operációs rendszert számos egyéb előnye mellett emiatt is érdemes frissíteni; erre 38% kedvezmény vonatkozik, ami az Emkeys38 kuponkóddal aktiválható:

A kettő egy csomagban szintén kedvezményes áron kapható, itt ugyancsak az Emkeys50 kuponkód használata javasolt.

Végül pedig azoknak, akik az Office 2016-ot választanák, az alábbi ajánlatokkal szolgál az oldal, az Em16keys40 kuponkóddal 40%-os engedmény érvényesíthető, mely a következő árakat eredményezi:

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.