Hirdetés

Otthonról dolgozol, de nincs pénzed legális szoftverekre? Segítünk!



|

A Keysworlds webáruház tavaszi akciójában már 3000 forint környékén kijön egy jogtiszta Windows 10, a legújabb Office csomag pedig alig lépi át a 10 ezres határt.

Hirdetés

Sokakat kényszerített önkéntes vagy kötelező karanténba a koronavírus, és a munkahelyek közül egyre többen állnak át arra, hogy az alkalmazottak otthonról dolgozzanak. Az ilyen helyzetek persze csak akkor működnek, ha az otthoni gépeken is legális operációs rendszer, valamint hasonlóan "tiszta" irodai programcsomag fut, hiszen ezekkel nem szaladunk bele kompatibilitási vagy biztonsági problémákba, váratlan helyzetekbe. Egy jogtiszta Windows vagy Office viszont alapesetben nem olcsó mulatság, de szerencsére van legális, mégis pénztárcakímélő megoldás.

Hirdetés

Microsoft Office 2019 már 29,50 eurótól!

A Microsoft Office 2019 a legjobb társ az otthoni munkavégzéshez, már ha szükségünk van a Word, az Excel és a PowerPoint szoftverekre. Az Emkeys50 kuponkód beváltásával 50%-os kedvezményt érvényesíthettek, így az alábbi áron vásárolhattok:

Mivel ez csak Windows 10-en fut, az operációs rendszert számos egyéb előnye mellett emiatt is érdemes frissíteni; erre 38% kedvezmény vonatkozik, ami az Emkeys38 kuponkóddal aktiválható:

A kettő egy csomagban szintén kedvezményes áron kapható, itt ugyancsak az Emkeys50 kuponkód használata javasolt.

Végül pedig azoknak, akik az Office 2016-ot választanák, az alábbi ajánlatokkal szolgál az oldal, az Em16keys40 kuponkóddal 40%-os engedmény érvényesíthető, mely a következő árakat eredményezi:

Könnyű vásárlás, villámgyors kézbesítés

A vásárláskor a kuponkódok érvényesítése kifejezetten egyszerű. Csak válaszd ki a megfelelő terméket és tedd a kosárba. Fizetés előtt, amikor a kosár tartalmát látod, a kapcsolódó kuponkódot írd be az "Apply coupon code" mezőbe és kattints az Apply Discount gombra - az ár máris csökken, és kezdődhet a fizetés.

Ezt követően néhány percen belül, e-mailben érkezik a szoftver aktivációs kódja. Ilyenkor tehát csak annyit kell tenni, hogy letöltöd a megfelelő Windows vagy Office verziót a Microsoft megfelelő oldalairól, és telepítéskor beírod az e-mailben kapott kódot.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.