Hirdetés

Windows 10 majdnem ingyen: mutatjuk, mi a titka!



|

Elvileg még van egy kiskapu arra, hogy a lejárt támogatású Windows 7-eket Windows 10-re frissítsük ingyen. Ez azonban nem mindig működik, és ki tudja, meddig használható. Viszont ha ez nem sikerül még így is 3000 forint környékén lehet legális termékkulcsot vásárolni!

Hirdetés

Most, hogy a Windows 7 elérte tervezett életkora végét, a Microsoft január közepén leállította a folyamatos biztonsági javítások ési frissítések kiadását, emellett pedig a terméktámogatás is megszűnt. Érdekes azonban, hogy bár nem reklámozzák a dolgot, de a jelek szerint még mindig él az az akció, amit a Microsoft még korábban hirdetett meg: ez esetben a legális Windows 7 rendszerek ingyenesen Windows 10-re frissíthetők.

Hirdetés

Hogy frissítsek ingyen Windows 7-ről Windows 10-re?

Ha szeretnéd megpróbálni, nálad még működik-e az ingyenes frissítés, a Microsoft weboldalán keresd meg a Media Creation Tool nevű alkalmazást, és válaszd a Windows 10 frissítés opciót. Itt elvileg elég megadni a Windows 7 (vagy Windows 8) termékkulcsát, és már érkezik is az ingyenes upgrade. Ez viszont nem feltétlenül működik minden esetben. Egyrészt esélyes, hogy a Microsoft hamarosan leállítja ezt a módot, és ezután már csak új licenc vásárlásával lehet legális Windows 10-hez jutni. És persze a fenti opció csak szintén legális Windows 7-tel működik, emellett pedig kizárólag frissítésre, tehát ha teljesen nulláról szeretnéd új rendszerrel ellátni a gépedet, sajnos el kell felejtened ezt a lehetőséget.

Hogyan frissítsek Windows 10-re alig 3000 forintért?

Ha újonnan szeretnél legális Windows 10 licenchez jutni, kiváló ajánlat a Keysworlds akciója, ahol speciális kuponkóddal 8,88 dollárért beszerezhető egy legális Windows 10 Professional licenckulcs - ez pedig még 3000 forintnál is kevesebb összeg!. A webáruházban eleve a többi forgalmazónál jóval olcsóbban lehet megtalálni a különféle szoftvereket, a PC World olvasói egy speciális ajánlattal még ezt is lejjebb tudják tornászni. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a szoftveres kínálatra érvényes Emkeys35 kuponkódot alkalmazzák. Nézzünk is néhány példát arra, hogy a már így is vonzó ajánlatokból milyen hihetetlen árakat lehet faragni:

Mit kell tudni a Keysworlds.com-ról?

A vásárlás menete kifejezetten egyszerű, ezt nézzük meg egy példán keresztül! Ha például szeretnénk megvásárolni egy Microsoft Windows 10 Professional termékkulcsot, először az "Add to Cart" gombbal adjuk hozzá a terméket a bevásárlókosarunkhoz. Ha nem akarunk mást is venni, ezután rá is kattinthatunk a kosárra, ahol keressük meg az "Apply Coupon Code" sort - ha erre rákattintunk, írjuk be a felbukkanó mezőbe az Emkeys35 kuponkódot, majd kattintsunk az "Apply Discount" gombra. Ezután már a 35 százalékkal csökkentett összeget látjuk, következhet a fizetés.

A Keysworlds egy automata rendszer segítségével küldi ki az aktivációs kódokat, és 100%-os vásárlói elégedettséget garantál. A kulcsok perceken belül megérkeznek e-mailben. A telepítéshez a szoftvereket a gyártó oldaláról lehet letölteni, majd amikor a rendszer termékkulcsot kér, csak be kell írni az e-mailben érkezett karaktersort.

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Fizetni számos módon lehet, egyebek mellett bankkártya és PayPal is elfogadott. Aktiválás előtt érdemes ellenőrizni, hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (figyeljünk arra például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk és így tovább). Bármilyen kérdés esetén a service@keysworlds.com címen érdemes érdeklődni.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.