Hirdetés

Friss Windows és Office akciókat hoz az újév!



|

Van már újévi fogadalmad? Lehetne például az, hogy a kalóz Windows és Office helyett legálisra váltasz, a mostani akcióval szinte fillérekért megteheted.

Hirdetés

Tény, hogy egy eredeti operációs rendszer vagy épp egy teljes irodai programcsomag ára sokakat eltántoríthat attól, hogy megvásárolják azt, elvégre viszonylag könnyű szerezni Windows vagy Office verziókat kalóz forrásokból is. Ezek viszont egyrészt nem jogtiszták, bármikor valamilyen frissítési vagy biztonsági hibát produkálhatnak, és persze a futtatásukhoz szükséges trükkös szoftverek sem igazán segítenek abban, hogy gyors és biztonságos legyen velük a munka. Vannak viszont olyan webáruházak, ahol teljesen legális licenceket lehet beszerezni töredék árakon: ilyen a Keysworlds.com, ahol akár 35 százalékos engedménnyel is megtaláljuk őket.

Hirdetés

A Windows és Office licencek mellett az oldalon további szoftvereket is találhatunk kedvezményes áron, például különféle antivírus és biztonsági megoldások között is válogathatunk.

Akár 35% kedvezmény Microsoft szoftverekre!

A Keysworlds.com webáruház már eleve nagyon kedvező áron kínálja a szoftvereket, de az újévi akcióban további 35 százalékot lehet lefaragni az összegből. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy miután kosárba helyezzüka termékeket, alkalmazzuk az Emkeys35 kuponkódot. Az alábbi példákban látható a kupon áldásos hatása:

Az antivírus és biztonsági szoftverek esetében 25 százalékos árengedményt kínál a webáruház, ehhez az EmAnti25 kuponkódot kell használni.

Miért válaszd a Keysworlds.com webáruházat?

A Keysworlds.com automatizált rendszere kiváló szolgáltatást nyújt és száz százalékos vevői elégedettséget garantál. A szoftverek aktivációs kulcsai a vásárlást követő néhány percen belül e-mailben érkeznek, tehát csak annyit kell tenni, hogy a gyártó hivatalos letöltő oldaláról telepítjük a szoftvert, és amikor a termékkulcsot kéri, beírjuk a webáruház levelében található kódot.

A fizetés szintén kifejezetten egyszerű és könnyű, hiszen bankkártyát, közvetlen átutalást és PayPal-t is használhatunk. Szükség esetén az ügyfélszolgálat a service@keysworlds.com e-mail címen érhető el. Kezdd az új évet új, legális szoftverekkel, válaszd a Keysworlds.com akciós kínálatát!

FONTOS: Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.