Hirdetés

Újévkor is Black Friday: hihetetlen áron a Windows és az Office!



|

Sokan hagyják az ünnepi időszak utánra a vásárlást, hiszen ilyenkor a karácsonyi készlet leárazott maradékára lehet rárepülni. De szoftverből ritkán adódik ilyesmi, ezért is jön jól a KeysWorlds.com újévi akciója.

Hirdetés

A január eleji leárazásokban általában nem szoktak szoftveres akciók megjelenni, hiszen a digitális terjesztés miatt nincsenek beragadt készletek, és a kereskedők sem érzik a kisöprési kényszert. Ezért aztán, ha valakinek az év elején jut eszébe, hogy legális Windows 10-et, vagy épp Office programcsomagot szeretne, általában elég drágán tudja csak megoldani. Szerencsére itt a Keysworlds.com, ahol akár 35 százalékos engedménnyel is megtaláljuk ezeket a termékeket. Olyan ez, mintha újra a tavalyi év végi Black Friday árai térnének vissza.

Hirdetés

A Windows és Office licencek mellett az oldalon további szoftvereket is találhatunk kedvezményes áron, a webáruház ezek mellett PC játékok kódjaival iskereskedik (Steam, Origin, Uplay és Battle.net szolgáltatásokhoz), valamint konzolos játékokat is árul Xbox és PlayStation platformokra.

Black Friday januárban: 35% kedvezmény szoftverekre!

A Keysworlds.com webáruház már eleve nagyon kedvező áron kínálja a szoftvereket, de az újévi akcióban további 35 százalékot lehet lefaragni az összegből. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy miután kosárba helyezzüka termékeket, alkalmazzuk az Emkeys35 kuponkódot. Az alábbi példákban látható a kupon áldásos hatása.

Ha operációs rendszerre vágyunk, egyértelműen a Windows 10 valamelyik kiadása a legjobb választás, főleg ezeken az árakon:

Szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez, bemutatók készítéséhez az Office a legtöbbek által használt megoldás, erre is nagyon jó árakat találunk a kínálatban:

Ha pedig egyszerre, csomagban vásároljuk meg az operációs rendszert és az irodai programcsomagot, még szembetűnőbb a kedvezmény mértéke:

Miért válaszd a Keysworlds.com webáruházat?

A Keysworlds.com automatizált rendszere kiváló szolgáltatást nyújt és száz százalékos vevői elégedettséget garantál. A szoftverek aktivációs kulcsai a vásárlást követő néhány percen belül e-mailben érkeznek, tehát csak annyit kell tenni, hogy a gyártó hivatalos letöltő oldaláról telepítjük a szoftvert, és amikor a termékkulcsot kéri, beírjuk a webáruház levelében található kódot.

A fizetés szintén kifejezetten egyszerű és könnyű, hiszen bankkártyát, közvetlen átutalást és PayPal-t is használhatunk. Szükség esetén az ügyfélszolgálat a service@keysworlds.com e-mail címen érhető el. Kezdd az új évet új, legális szoftverekkel, válaszd a Keysworlds.com akciós kínálatát!

FONTOS: Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.