Hirdetés

Csomagban még olcsóbb a Windows 10 és az Office 2019!



|

Ha most frissítenéd fel az operációs rendszeredet vagy az Office-odat a legfrissebb verziókra, mutatjuk a legjobb akciós árakat. Windows és Office ráadásul csomagban még olcsóbb!

Hirdetés

Sokan sokféle okból frissítik az operációs rendszerüket. A Windows 10 mellett eleve szól egy fontos szempont, miszerint a Windows 7 hivatalos támogatása januárban lejárt és a hetente érkező biztonsági frissítések, javítások is megszűntek. Viszont azt is érdemes tudni, hogy a Word, Excel, PowerPoint és egyéb alkalmazásokat tömörítő Office 2019, tehát a legfrissebb verzió már szintén csak Windows 10 alatt fut. Persze legálisan váltani sok esetben drága mulatság, de most mutatunk egy olyan webáruházat, ahol töredék áron beszerezhetjük többek között a Windows 10-et és az Office 2019-et is.

Hirdetés

A Keysworlds egy olyan webáruház, ahol hivatalos szoftverlicenceket lehet vásárolni a máshol szokásos ár akár felénél is olcsóbban. Már a webshop alapárai is nagyon kedvezményesek, de speciális kuponkódok segítségével még lejjebb lehet srófolni az árakat, így Windows 10-et vagy Office-t egy lazább gyorséttermi menü áráért lehet legálisan megvásárolni.

Nézzük először a tavaszi akció legerősebb engedményeit! Az alábbi három esetben 45 százalékot lehet faragni az árból, ehhez az Emkeys45 kuponkódot kell használni. Így az Office 2019, valamint az ezzel egybecsomagolt Windows 10 verziók is hihetetlenül olcsók (az alábbi példák már a kuponnal csökkentett árakat mutatják).

A fentiek mellett azokra az esetekre is van kupon, ha csak önmagában Windows 10-et vásárolna valaki, esetleg régebbi Office érdekli. Az Emkeys35 kuponkóddal 35 százalékkal csökkenthető az ár az alábbi esetekben. Az itt felsorolt árak is már a kód alkalmazása utániak:

Fontos, hogy a 35 százalékos kupon folyamatosan használható a tavaszi a kcióban, a 45 százalékos engedményt azonban csak március végéig lehet kihasználni, így érdemes sietni.

Könnyű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél vásárolni nem is lehetne egyszerűbb! Rendelés után nem sokkal egy e-mailt kapsz a termékkulcsokkal. Ha bármilyen kérdésed van, a támogatást a nap 24 órájában, a hét minden napján eléred.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.