Hirdetés

Szuperolcsó Windows és Office az otthoni munkához!



|

Távmunkára kényszerültél? Az otthoni gépedről dolgozol? Akkor kifejezetten fontos, hogy legális Windows és Office fusson rajta. Segítünk, hogy ne kelljen értük vagyonokat fizetned!

Hirdetés

Ahogy szerte a világon, úgy Magyarországon is egyre komolyabb szigorításokkal igyekeznek megállítani a koronavírus gyors terjedését. A COVID-19 elleni egyik hatékony módszer az izoláció - bizonyos országokban kötelezően, máshol nagyon ajánlottan home office-ba küldik, akit csak lehet. Otthonról persze csak akkor lehet hatékonyan és gond nélkül dolgozni, ha adott hozzá egy megbízható számítógép, jó internetkapcsolat, valamint legális szoftverek a gépen, hiszen azt nem akarhatjuk, hogy pont a munka kellős közepén fusson hibára valami.

Hirdetés

Fontos emellett, hogy a legfrissebb operációs rendszert és irodai programcsomagot használjuk, hogy ne legyenek kompatibilitási problémák, és minden céges feladatot tökéletesen elvégezhessünk. Az sem utolsó szempont, hogy így védve leszünk az internetes veszélyektől, és minden egyéb szempontból kényelmes legyen az otthoni munkakörnyezetünk. A Keysworlds webáruház a jelenlegi helyzetre való tekintettel az eddig is alacsony árai mellé olyan kuponkódokat kínál, amelyekkel a már most is olcsón kínált szoftvereit akár 50 százalékkal csökkentett végösszegért vehetjük meg.

A legjobb irodai szoftverek: Microsoft Office 2019 és Office 2016

Az Emkeys50 kuponkóddal további 50%-os kedvezmény érhető el az alábbi szoftverek esetében (március végéig):

Kedvezménnyel kapható az Office 2016 Pro Plus is, mely a legtöbbek számára ismerős lehet. Az Em16keys40 kuponkód beváltása 40%-os kedvezményt garantál:

A legjobb operációs rendszer legfrissebb változata: Windows 10

A Windows 10 különböző változataira egységesen 38%-os kedvezmény vonatkozik, melyek így az alábbi áron szerezhetők meg az Emkeys38 kuponkód beváltásával (ez visszavonásig érvényes).

Könnyű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél vásárolni nem is lehetne egyszerűbb! Rendelés után nem sokkal egy e-mailt kapsz a termékkulcsokkal. Ha bármilyen kérdésed van, a támogatást a nap 24 órájában, a hét minden napján eléred.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.