Hirdetés

Túlterhelt az Office 365? Szerezz be Office 2019-et vagy 2016-t féláron!



|

A távmunkások számának hirtelen növekedése miatt többfelől arról számoltak be, hogy a felhő alapú alkalmazások nehezen bírják a terhelést. Ideje váltani, és ezt minden eddiginél olcsóbban teheted meg!

Hirdetés

Az Office 365, tehát a felhőben futó Office alkalmazások az elmúlt héten 44 millió napi felhasználót szolgáltak ki, ami 12 millióval több az egy héttel korábbinál. Ilyenkor a távoli szerverek igyekeznek elvégezni azt a munkát, amit egy hagyományos Office esetén saját számítógépünk végezne, de a megnövekedett internetes forgalom miatt néha megbízhatatlanná válik a szolgáltatás.

Hirdetés

A Microsoft egyelőre azzal próbál könnyíteni az Office 365 működésén, hogy egyes funkciókat ideiglenesen elérhetetlenné tett például a Teams-ben vagy a SharePoint Online-ban, ezek viszont többeknek hiányozhatnak. A megoldás mindkét problémára, tehát az akadozó távoli szolgáltatásra és az ideiglenesen elérhetetlen funkciókra az, ha helyben telepített Office verziókat használunk. Ha eddig azért nem tettünk így, mert drágának gondoljuk őket, érdemes megnézni a Keysworlds kínálatát, ahol legális licenceket eleve nagyon olcsón lehet megvásárolni, és a PC World olvasói egy speciális kuponkóddal további 50 százalékos kedvezményt kaphatnak.

Microsoft Office, a legjobb otthoni irodai szoftver

Természetesen a legjobb választás az Office legújabb, 2019-es változata, amelyben sokféle új lehetőség segít abban, hogy még szélesebb körben használjuk a csomag elemeit, kezdve a kibővített rajzfunkcióktól egészen az Excel új analitikai képességéig. Persze az Office 2019 eredeti ára 149 dollár környékén jár, ami nem épp egy vevőcsalogató tényező, de a Keysworlds speciális konstrukciója lehetővé teszi, hogy ennél sokkal olcsóbban kínálja.

Az alábbi akcióban az Office 2019 eleve alacsony, 58,99 eurós árából még 50 százalék kedvezményt lehet kapni, ehhez a vásárlás végén a kosárban lévő terméknél az Emkeys50 kuponkódot kell használni. A következő linkre kattintva érhető el a termék:

Mivel az Office 2019 csak Windows 10 rendszeren működik, ezért a fenti engedményt két csomagra is kiterjesztettük, így az Emkeys50 kuponkód az alábbi Office 2019 + Windows 10 összeállításokra is használható:

Ha valaki az előző Office verzióhoz szokott, ez is kedvezményesen vásárolható meg a Keysworlds webáruházban, itt az Em16keys40 kódot kell használni, így 40 százalékos árengedmény szerezhető.

Windows 10, a legjobb otthoni operációs rendszer

Ha Office-ra nincs szükségünk, de a Microsoft aktuális operációs rendszerére szeretnénk régi rendszerünket leváltani, esetleg egy nem legális Windows-zal kapcsolatban szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a távmunka során biztosan működik majd, az Emkeys35 kuponkód használatával 35 százalékos engedménnyel vásárolhatjuk meg a következő termékeket (és sok mást is a Keysworlds szoftveres kínálatából):

Figyelem: az 50 százalékos engedmények csak korlátozott ideig elérhetőek, ezért ha szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget, még időben vásárolj!

Könnyű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél vásárolni nem is lehetne egyszerűbb! Rendelés után nem sokkal egy e-mailt kapsz a termékkulcsokkal. Ha bármilyen kérdésed van, a támogatást a nap 24 órájában, a hét minden napján eléred.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.