Hirdetés

Kicsit megkésett, de bemutatkozott egy menő Death Stranding gépház



|

Az ára annyira nem is borsos, ahhoz képest, hogy benne van a szállítás.

Hirdetés

Imádjuk, hogy a Death Stranding a PlayStationös megjelenés után végül a PC-n is elérhető lett, hiszen így még több gamer tapasztalhatta meg Kojima legújabb produkcióját. Utóbbi közösség ezt meg is hálálta, a játék nagy sikert aratott a számítógépes játékosok között is.

A játék PC-s népszerűségre reagálva egy japán cég igazán szemrevaló gépházzal rukkolt elő, amit már bárki meg is rendelhet a gyártó oldalát meglátogatva.

Hirdetés

A gépház természetesen nem olcsó, azonban nincs is olyan kiugró ára, mint amire elsőre számítottunk. Aki szeretné megvásárolni, potom 250 dollárért, azaz kb. 75 ezer forintért meg is rendelheti, mely már a kiszállítást is tartalmazza.

A gépház specifikációja minden általános igényt kielégít, így kompatibilis akár ATX alaplappal, van benne 2 hely 2.5" vagy 3.5"-os tárolóknak, az elején pedig 4 darab USB-A található, melyből kettő 3.0-s, a másik kettő pedig 2.0-s foglalat. Ezen kívül a tetőpanel rendelkezik még egy Type-C csatlakozóval is, mellé pedig külön mikrofont és fejhallgatót is csatlakoztathatunk a dedikált portokba.

Nektek bejön a színvilága ennek az egyedi Death Stranding PC-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.