Hirdetés

Kicsoda valójában Elon Musk?



|

Eloszlatjuk a tévhiteket Elon Musk munkásságával kapcsolatban, és körüljárjuk, honnan jött, mit csinált a dél-afrikai születésű milliárdos.

Hirdetés

Manapság legfőképp a Twitter miatti különböző balhék és botrányok miatt kerül be Elon Musk neve a hírekbe, de azért azzal is sokan tisztában vannak, hogy ő áll a Tesla mögött (noha a céget igazából nem ő alapította), illetve a SpaceX is ismerősen csenghet sokak számára. De kicsoda valójában Musk? Egy nárcisztikus fickó hatalmas egóval, aki mindig pont jókor volt jó helyen, vagy tényleg ő korunk valódi Vasembere? 

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolását nem szeretnénk elvenni tőletek, viszont a döntésben nagyon sokat segíthet az alábbi magyarázó videónk.

Hirdetés

Ebben az anyagban ugyanis részletesen bemutatjuk, honnan jött Elon Musk, illetve milyen úton jutott el oda, ahol jenleg tart. 

További videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott - végtelen hála jár, ha így tesztek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.