Hirdetés

Kicsomagolták a formabontó kijelzővel érkező Vivo NEX 3-at



|

Arun Maini, a népszerű Mrwhosetheboss csatorna tulajdonosa már ki is próbálhatta az új csúcsmobilt.

Hirdetés

A tavalyi Vivo NEX az egyik első felugró kamerás mobil volt, és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is kapott. A Vivo NEX 3 még tovább menne, ugyanis a lekerekített szélű, szinte kávamentes kijelző már teljesen rákanyarodna a készülékház jobb és bal oldalára (sokkal jobban, mint a Samsung mobiloknál). Rajzokat és fotókat már láttunk, nagy meglepetésre azután pedig a készüléket is. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy Arun Maini, a népszerű Mrwhosetheboss YouTube-csatorna tulajdonosa kicsomagolhatta, kipróbálhatta a készüléket, majd az élményeit videón is közzétehette. 

Mivel a hivatalos bemutatót még nem ejtette meg a Vivo, ezért specifikációkról és adatokról nem volt szó a videóban, de a látványos kijelzőt annál többször láttuk. Fotózáskor gyakorlatilag beleolvad a tájba. 

Az 5G-s kapcsolatot is támogató NEX 3 állítólag érdekes és más kamerákat hoz magával, más források szerint 120 wattos gyorstöltéssel és 64 megapixeles kamerával újít. A készülék oldalain nincsenek gombok, érintésérzékeny részek kezelik a bekapcsolást és a hangerőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.