Hirdetés

Kiderül, milyen Androiddal jön a Microsoft összecsukható okostelefonja



|

Nagyon igyekszik a Surface Duo piacra dobásával a Microsoft, ezért nem várja meg az Android 11 érkezését.

Hirdetés

Viszonylag rég volt már, hogy a Microsoft bemutatta a két kijelzős, összehajtható Surface Duo okostelefonját, amelyen Android mobil operációs rendszer fut. Az továbbra is talány, hogy ez mikor jelenhet meg. Korábban abban is kételkedtek a szakértők, hogy valaha piacra dobja a Microsoft, de a pletykák szerint talán a mostani vagy a következő hónapban végre megérkezik ez a szokatlan koncepcióra építő készülék. 

Hirdetés

A Windows Latest úgy tudja, hogy a Microsoft igazából annyira siet a Surface Duo piacra dobásával, hogy meg sem várja az Android 11-et, inkább Android 10-zel dobja piacra az eszközt, és majd később frissíti azt Android 11-re. Ezen felül az Edge böngésző és az Outlook finomhangolása is zajlik. 

A két darab 5,6 hüvelykes, 1800 x 1350-es AMOLED panel alatt Snapdragon 855 lapka, 6 GB RAM és 256 GB tárhely van, 3460 mAh-s akkuval - vagyis a Surface Duo nem a hardverével hódít majd, ha siker lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.