Hirdetés

Kiderülhetett egy csomó infó a Samsung következő okosórájáról



|

Érdekes részletek láttak napvilágot, amik alapján úgy tűnik, elég strapabíró kütyüről van szó.

Hirdetés

Nagyon sokféle termékkel van jelen a piacon a Samsung, és az elmúlt években azt is bizonyította a vállalat, hogy az okosórák gyártásában is otthonosan mozog. Egy ideje már pletykáltak arról, hogy érkezhet egy teljesen új Samsung Galaxy Watch, és most úgy tűnik, így is lesz.

Hirdetés

Hivatalos bejelentés ugyan nem érkezett, viszont az amerikai Szövetségi Távközlési Bizottság, vagyis az FCC hitelesített egy vadonatúj eszközt, ami egyértelműen a Samsung új okosórája lehet. A bejegyzéshez tartozik két modellszám, valamint egy rajz is, amin a Samsung Galaxy Watch felirat olvasható.

A fenti kép ugyan csak az egyik modellt mutatja meg, de így is fény derült néhány konkrét részletre az új kütyü kapcsán, amiben a jelek szerint lesz GPS és LTE, és egy 45 mm-es, rozsdamentes acélból készült burkolat védi mindezt. Emellett az eszköz akár 50 méter mélységig is vízálló lehet, katonai fokozatú tartóssággal rendelkezik, a Gorilla Glass DX pedig már csak hab a tortán.

Eléggé úgy tűnik tehát, hogy a vállalat hamarosan a nagyközönség elé tár egy vadonatúj okosórát, ami jó eséllyel a Samsung Galaxy Watch 2 vagy a Samsung Galaxy Watch Active 3 lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.