Hirdetés

Kiderülhetett, mi lesz a OnePlus 12 legnagyobb újítása



|

Még hónapok vannak a rajtig, de már most kiszivároghatott a OnePlus következő csúcsmobiljának specifikációja és megjelenési dátuma.

Hirdetés

Az BKK Electronics szárnyai alá tartozó OnePlus januárban mutatta be az aktuális csúcstelefonját a OnePlus 11 képében, amely egy 6,7 hüvelykes OLED-kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2 csúcsprocesszorral és 8-16 GB memóriával igyekszik alternatívát kínálni a népszerűbb márkák zászlóshajói helyett.

Azóta felröppent a pletyka, hogy a letisztult operációs rendszerével és jó ár-érték arányával befutott gyártó elhagyhatja Európát, ám az anyacég cáfolta ezt a híresztelést, így most idehaza is érint pár potenciális vásárlót, hogy kiszivároghatott a következő OnePlus-csúcsmodell specifikációja.

Hirdetés

Az információkat az ismert mobilos suttogónak számító Yogesh Brar szállította, aki meg nem nevezett forrásokból úgy értesült, hogy a OnePlus 12 ugyancsak 6,7 hüvelykes kijelzővel (120 Hz) támad majd, melyhez a Qualcomm később megjelenő 8 Gen 3-as erőforrása társul egy tripla lencsés hátlapi kamerával, 5000 mAh-s akkuval és 100 W-os töltéssel. A kínai rajt decemberben várható, a globális megjelenés időpontjáról viszont még a szivárogtató sem tud nyilatkozni.

A fenti adatok alapján a OnePlus 12 a kamera terén hozhatja a legnagyobb előrelépést. Ha hihetünk Brarnak, a készülék egy 50 MP-es széles, egy 50 MP-es ultraszéles és egy 64 MP-es telefotót lencsét kap majd. Az igazi attrakciót az utóbbi rejti, amely nemcsak a megapixelek számában ígér rá a OnePlus 11 48 MP-es telefotó lencséjére, hanem a nagyobb zoomtartományt nyújtó periszkópos kialakítással is.

A BKK Electronics már alkalmazza ezt a megoldást az Oppónál, így nem lenne meglepő, ha a OnePlushoz is beköszönne. A szivárogtató értesülései persze csak pletykák, a december pedig még egész messze van, így semmit sem vehetünk biztosra a fentiekből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.