Hirdetés

Kiderülhetett, mikor jönnek az új iPadek



|

Ha minden igaz, egy zsáknyi táblagépet készül piacra dobni az Apple.

Hirdetés

Ugyan sokan számítottak rá, hogy a hagyományokat megtartva az Apple egy, vagy akár több új iPadet is leleplez az október során, ám ahogy azt Mark Gurman előre megszellőztette, végül csupán egy Apple Pencilt kaptunk, ráadásul abból is egy jóárasított modellt, ami nem váltotta be az eltérő vastagságú cserélhető hegyekről táplált reményeket.

Ez azonban nem jelenti, hogy idővel ne futhatnának be új almás táblagépek, a menetrendet illetően pedig most ismét Gurman jósolt, aki ezzel újfent bizonyíthatja, hogy megbízható besúgóktól szerzi az értesüléseit.

Hirdetés

A Bloomberg elemzője a legújabb hírlevelében tárta fel, hogy tudomása szerint az Apple több új tableten is dolgozik, köztük az iPad Pro, az iPad Air, az iPad mini és a belépő szintű iPad frissítésével. Gurman arra számít, hogy ezek közül "legalább" a kisebb horderejű újdonságokat tavasszal, pontosabban márciusban tervezik leleplezni Tim Cookék.

A felvázolt forgatókönyv abszolút nem tűnik lehetetlennek, hiszen a cupertinóiak korábban többször is tartottak olyan tavaszi termékbemutatókat, amelyeken az iPadnek is szerep jutott. Ami a frissítések tartalmi részét illeti, a várakozások szerint az új generáció nemcsak az M2-es chippel szerelt iPad Airt hozhatja el, de a 2015 óta futó iPad Pro-széria eddigi legnagyobb horderejű újragondolását is.

Kíváncsian várjuk, hogy végül miként alakulnak a dolgok, aki viszont még a karácsonyfa alá szeretett volna egy új iPadet csempészni, annak biztosan meg kell elégednie a jelenleg is kapható modellekkel, hiszen ha az Apple-nek lenne a tarsolyába a 2023-as szezonra szánt friss táblagép, azt minden bizonnyal a budget-Pencillel együtt leplezték volna le.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.