Hirdetés

Kiderült a Samsung Galaxy A53 5G teljes specifikációja



|

Ez a készülék lehet a vigasz azoknak, akik csalódtak az S21 FE-ben.

Hirdetés

Tavaly október óta hallani híreket az SM-A5360 kódnevű Samsung készülékről, amely a kínai TENAA-nak köszönhetően most már konkretizált specifikációval is rendelkezik. Azt ugyan egyelőre nem tudjuk, hogy mikor kerülhet a boltokba az új telefon, az viszont már biztos, hogy kapható lesz fehérben és feketében, más források szerint azonban legalább négy színből választhatunk majd.

Hirdetés

A Samsung A53-as készülékben egy nyolc magos processzor dolgozik, melynek maximális órajele 2,4Ghz lesz. A TENAA jelentéséből nem derül ki, de korábban a Geekbenchen már feltűnt a telefon, amiből tudhatjuk, hogy az Exynos 1200-as SoC-re épül.

A készülékben 8GB memória lesz, korábban azonban feltűnt az adatbázisokban egy Android 12-re frissített modell is, amiben 6GB volt, így valószínűleg itt is választás elé lesznek állítva a leendő tulajdonosok. Az A53 egy 6,46-os FullHD+ kijelző köré épül, amiről ugyan nem tudjuk biztosan, de okkal feltételezhetjük, hogy AMOLED lesz.

Ahogy azt már megszokhattuk az elmúlt hónapokban, kamerából se lesz hiány. Az A53 hátuljára 4 lencse kerül, elől pedig egy 32MP-es lyukkamera figyel majd. Hátul valószínűleg a 64MP-es főszenzort a 12MP-es ultraszéles, az 5MP-es makró és az 5MP-es mélységérzékelő szenzor segíti majd.

Azért, hogy ezt a specifikációt ne csak 1-2 órán át élvezhessük, a Samsung egy 4,860 mAh akkumulátort is bepakolt a házba. Ezzel a telefon 8,1 mm vastag lesz és 190 gramm.

Tárhelyből mindössze két opció áll rendelkezésre: a 128 és a 256 gigás, microSD-vel azonban bármikor bővíthetjük akár 1 TB-tal is. A Samsung Galaxy A52 tavaly márciusban került bejelentésre, így ebben az esetben is egy március körüli bejelentésre számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.