Hirdetés

Kiderült egy fontos dolog az LG G8-ról



|

Nem a G8 lesz az LG első 5G-s okostelefonja. Az összehajtható LG mobil pedig valamikor a harmadik negyedévben futhat be.

Hirdetés

Miközben az LG összesítésben továbbra is remekel, addig a mobilos divíziója sok év után még mindig pénzt veszít, a remek készülékek ellenére pedig nem tud sikereket és igazi figyelmet, népszerűséget elérni. 

Hirdetés

A mobilos részleg élére nemrég új vezetőt neveztek ki, így 2019-ben ismét teljesen megújul az LG mobilos stratégiája. Az első fecske valószínűleg a januári, középkategóriás LG Q9 lehet. Ebbe Snapdragon 660 SoC, 4 GB RAM kerülhet, és egy 6,1 hüvelykes, szenzorsávval tarkított képernyő. 

Az LG G8, vagyis a következő LG zászlóshajó állítólag március végén érkezik. Kisebb meglepetésre ez a modell nem lesz 5G-képes (ez ár szempontjából igazából pozitívum). Az 5G-t egy külön zászlóshajóval vezetné be a gyártó, ami márciusban vagy áprilisban debütálhat. 

Azt nem tudni, hogy az első 5G-s LG mobil milyen szériát erősít majd. Az sem tiszta még, hogy az LG G8 az MWC-n mutatkozik-e be, vagy kevéssel a megjelenése előtt. 

Az LG várva-várt első összehajtható mobilja úgy néz ki, hogy tényleg csúszik, és csak 2019 harmadik negyedévében érkezik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.