Hirdetés

Kiderült, hogy a vizet is bírja a OnePlus 5



|

A OnePlus egyik menedzsere érdekes dolgokat árult el - kiderült például, hogy az esőt és a fröccsenéseket is bírja a OnePlus 5.

Hirdetés

A OnePlus egyik menedzsere egy érdekes belső interjút tett közzé, amely során a termékmenedzserrel beszélgetett. Egyelőre kevés válasz van, de a felhasználóktól érkező kérdések is eljutnak idővel az illetékesekhez. 

Hirdetés

A válaszok sokat foglalkoznak az olvasómóddal, amely során a kijelző gyakorlatilag monokróm módra vált, mint egy könyvolvasó - ezzel pihentetve a szemeinket. Persze nem annyira jó az eredmény, mint egy valódi könyvolvasónál, de sokat segít. A funkció fejlesztése 2 hónapot vett igénybe, és 20 eltérő verzió készült. 

Megemlítették, hogy a OnePlus 5 készülékek mindegyike támogatja az LTE-t globálisan, ami nem csak a cégnek hasznos, hanem annak is, aki gyakran utazik a világban. 

Szó esett arról is, hogy a rajongók nagyon szerették volna, ha a OnePlus 5 vízálló lesz. Ez elmaradt, de a készülék azért fröccsenésálló, vagyis az esővel vagy a kádba ejtéssel nem lesz gond. Teszteket viszont nem végeztek, nem egyértelmű, hogy az eszköz meddig viseli el a vizet - éppen ezért a OnePlus nem reklámozza ezt az extra funkciót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.