Hirdetés

Kiderült, hogy az iPhone 12 Pro vagy a Samsung Galaxy S21 Ultra-e az erősebb



|

Összehasonlították a két telefon, pontosabban az abban található chipek teljesítményét.

Hirdetés

Abban a kategóriában, ahol a 440 ezer forintos iPhone 12 Pro és a 480 ezres Galaxy 21 Ultra versenyez, már egyikkel sem járhatunk rosszul, az átlag felhasználók valószínűleg nem is érzik a különbséget a papíron gyengébb modellekkel szemben. Ugyanakkor vannak, akiknek a számok számítanak - és az a helyzet, hogy a Geekbench 5-tel végzett tesztben az iPhone 12 Pro jobb eredményeket ért el. 

Nicolas Catard, a TheGrandTest-nél tevékenykedő francia videós lefuttatta a méréseket mindkét eszközön, és arra jutott, hogy egymagos, többmagos, valamint GPU-teljesítményben is az Apple készülékében található A14 Bionic az erősebb.

Hirdetés

A pontszámok a következőképp alakultak:

iPhone 12 Pro vs. Samsung Galaxy S21 Ultra

  • Single-core: 1597 vs. 1085
  • Multi-core: 4008 vs. 3291
  • GPU: 9255 vs. 7162

A Samsung Galaxy 21 Ultra egyébként kétféle SoC-vel került piacra, régiótól függően vagy Snapdragon 888-at, vagy Exynos 2100-at találunk benne; ezek közül CPU-ban az Exynos az erősebb, GPU-ban viszont a Qualcomm megoldása bizonyult jobbnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.