Hirdetés

Kiderült, hogy fog kinézni a OnePlus 11 Pro



|

A jövőre megjelenő telefonról több grafika is kiszivárgott.

Hirdetés

A OnePlus következő okostelefonja, a OnePlus 11 Pro várhatóan csak 2023-ban fog megjelenni, de már idő előtt kiszivárgott több olyan fénykép is, amelyeken a kínai gyártó legújabb modellje látható.

Az idén januárban megjelent OnePlus 10 Pro utódjáról egyelőre nagyon kevés információt lehet tudni, viszont egy szivárogtatónak köszönhetően vethetünk egy pillantást a megújult dizájnra és az elődjétől jócskán különböző kameraszigetre.

Hirdetés

A készülékről a Smartpix szerezte meg a grafikákat, illetve ezeken felül Steve Hemmerstoffernek köszönhetően még egy rövid videón is láthatjuk a OnePlus 11 Pro okostelefont. 

A gyártó egyelőre nem osztott meg hivatalos fotókat a telefonról, de ezek alapján megállapítható, hogy a 11 Pro kameraszigete már nem négyszögletes alakú lesz, mint elődje, a négy lencsés OnePlus 10 Pro esetében.

Több forrás is azt állítja, hogy a képek a OnePlus 11 Pro prototípusáról készültek, tehát számíthatunk változtatásokra a hivatalos megjelenés előtt. A készülék várhatóan 2023 év elején lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.