Hirdetés

Kiderült, hogy mikor frissül a Huawei Mate 9 és P10



|

A Mate 9-re rövidesen megérkezik az Oreo és az új EMUI felület, de a kamera nem kap AI-funkciókat.

Hirdetés

A Mate 10 és a Mate 10 Pro a Huawei első olyan készülékei, amelyeken Android 8.0 Oreo fut - gyárilag azzal jelennek meg. Azonban hamarosan újabb Huawei csúcsmodelleken lesz elérhető az aktuális Android. 

Hirdetés

Többé nem kell találgatni, a Huawei elsőként frissíti a Mate 9 és a Mate 9 Pro modelleket az Oreo rendszerrel és az EMUI 8.0 kezelőfelülettel. 

A kínai gyártó szerint 3-4 héttel a Mate 10 megjelenése után érkezik a frissítés. Ez azt jelenti, hogy mivel az utód október végén jelenik meg, ezért a Mate 9-es széria valamikor november végén kaphatja meg a várva-várt csomagot. 

A P10-es szériánál már nem fogalmazott ilyen egyértelműen a Huawei, de a közeljövőre ígérte a P10 és P10 Plus frissítését. 

Külsőre az EMUI 8.0 nem sokat változott az előző generációhoz képest, azonban a motorháztető alatt sok dolgon fejlesztettek. A felület teljesítménye állítólag 12 százalékkal javult. 

A Huawei egyértelműen leszögezte továbbá, hogy a Mate 9 kamerája nem kapja meg azt a trükköt, amit a Mate 10-é: vagyis nem lesz képes valós időben felismerni a jeleneteket, állatokat, embereket, tájakat, ételeket, stb... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.