Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jelenik meg a Samsung összehajtható mobilja



|

15 európai országban válik április 26-án előrendelhetővé a Galaxy Fold, majd május 3-án megjelenik a boltokban.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudjuk, hogy valóban az összehajtható mobiloké-e a jövő, de a gyártók mindent megtesznek, hogy így legyen. A Samsung például hamarosan piacra dobja a Galaxy Fold készülékét, és nemrég konkrét hírek érkeztek az európai megjelenéssel kapcsolatban. 

Hirdetés

Április 26-án összesen 15 európai országban válik előrendelhetővé a Samsung Galaxy Fold. Május 3-án ezután a boltokban is megjelenik az összehajtható készülék. Sajnos Magyarország nem szerepel a listán (de Ausztriában, Lengyelországban és Romániában lesz Galaxy Fold). Azt még nem tudni, hogy mely szolgáltatók kínálhatják elsőként a készüléket. 

Mindez sokak szerint bravúros teljesítmény a Samsungtól, hiszen kevesebb mint három hónappal a formális bemutató után érkezik az egyedi és nagy kihívást jelentő eszköz. 

A motorháztető alatt egyébként Qualcomm Snapdragon 855 lapka lesz (Exynos-verzió ezúttal nincs), 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel. Mindezért 2000 eurót kell majd fizetni. Ezüst, fekete, zöld és kék színek jelentik a választékot, a dobozban ajándék kevlár tok és Galaxy Buds is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.