Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jelenik meg az Android 10



|

A Pixel készülékekre már szeptember 3-án megérkezhet a végleges Android 10 rendszer.

Hirdetés

A Google a múlt héten árulta el, hogy szakít az eddigi névadási szokásaival, és a következő mobil operációs rendszerét egyszerűen Android 10-nek nevezi el. Többé tehát nincsenek desszertek. 

Hirdetés

Mindez arra is utalt, hogy rövid időn belül megérkezik a végleges Android 10. Ezt most két külön támogatói beszélgetésben is megerősítették a Google ügyfélszolgálata felől. 

Mindkét esetben azt válaszolták ugyanis a Google emberei, hogy az Android 10 szeptember 3-án jelenik meg. Bár eddig ilyen irányból ritkán érkeztek hiteles információk, ezúttal a dátum egybevág mindennel, és az elmúlt évek trendjeivel is összhangban van. 

Az Android 10 elsőként értelemszerűen a Google Pixel mobiljain válik majd elérhetővé, onnantól kezdve pedig a többi gyártón múlik, hogy ki mikor kapja meg. A Huawei már gőzerővel tesztel, a Nokiának konkrét ígéretei is vannak

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.