Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Google Pixel 5



|

Igazából maga a Google szivárogtatta ki, hogy október 8-án debütál majd a Pixel 5 okostelefonja.

Hirdetés

A Google hosszú késés után mutatta be a Pixel 4a-t, amely az amerikai Amazonnál és Best Buynál is kasszasiker lett, ugyanakkor a Pixel 4a 5G-re és a Pixel 5-re tovább kell várnunk. Nagy kérdés, hogy meddig, hiszen a Pixel 4 mobilokat a vártnál jóval korábban kivonta a forgalomból az óriáscég. Végül a Google franciaországi leányvállalata egy azóta törölt blogbejegyzésben elszólta magát: október 8-tól lesz előrendelhető a Pixel 4a 5G és a Pixel 5. 

Hirdetés

Persze a dátum addig még változhat, de ez nem valószínű, mert a Google általában mindig október elején mutatja be a következő mobiljait. A Pixel 5-ről azonban kívül, hogy jön, hivatalosan csak annyit tudunk, hogy támogatja az 5G-t. 

Nem hivatalosan a Google azért nyugdíjazta jóval idő előtt a Pixel 4 és a Pixel 4 XL mobilokat, mert inkább a Pixel 4a által képviselt irányba akar elindulni a Pixel 5-tel. A jó hír, hogy a piacvezető képminőséghez így olcsóbban lehet majd hozzájutni izmos mobil formájában, a rossz az, hogy csak nyolc országban lesz kapható a Pixel 5. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.