Hirdetés

Kiderült, hogy mikortól lesz kapható a Samsung Galaxy S9



|

A február 26-i bemutató már hivatalos, de most az is kiderült, hogy mikor jelenik meg az új zászlóshajó.

Hirdetés

A Samsung az idei CES-en hivatalosan is megerősítette, hogy a Galaxy S9-es sorozata február 26-án, a 2018-as MWC-n mutatkozik be. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a készülékek egyből meg is jelennek a boltok polcain. A megjelenési dátumról eddig semmit nem tudtunk. 

Hirdetés

Evan Blass azonban kapott egy fülest az egyik tokgyártó vezető beosztású emberétől, ennek hála pedig már a megjelenési dátum is ismert. 

A február 26-i bemutatót követően elvileg március 1-jén kezdődnek az előrendelések, éppen az MWC végén. A tényleges kiszállítások és a piaci megjelenés március 16-án esedékes. Mindez nagyjából egybeesik a Samsung eszközeinek korábbi megjelenéseivel. Ugyanakkor a Galaxy S8 2017. április 21-én került a piacra, vagyis egy év sem telik el, máris leváltják a jelenlegi csúcsmodelleket. 

Minderre nem azért kerül sor ilyen korán, mert a Galaxy S9 hamarabb jelenik meg, hanem azért, mert a Galaxy S8 késett. A Galaxy Note 7 botránya után az új zászlóshajó megjelenését elcsúsztatták, azért, hogy a gyártást fejlesszék és biztonságosabbá tegyék. Az aktuális szériák alapján jó munkát végzett a Samsung, vagyis nincs ok, amiért a Galaxy S9 ne jelenhetne meg a megszokott időben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.