Hirdetés

Kiderült, hogy mit tud az HTC U 11



|

Elvileg már tudjuk, hogy mit nyomtatnak a dobozra - a specifikációk között az Edge Sense és az HTC BoomSound is szerepel.

Hirdetés

Kiszivárgott egy olyan kép, amely elvileg az HTC U 11 zászlóshajó dobozára lesz nyomtatva, és annak a specifikációit tartalmazza. Amennyiben hiteles, akkor már tudjuk, hogy mire lesz képes a május 16-án érkező csúcskészülék. 

Hirdetés

A kép szerint 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560-as felbontású és Gorilla Glass 5 bevonatú kijelzővel lesz dolgunk. Ez alatt Snapdragon 835-ös lapkakészlet, Adreno 540-es GPU, 4 vagy 6 GB RAM és 64 vagy 128 GB tárhely lapul, és akad egy microSD-slot is. 

Az optikai stabilizálással ellátott hátlapi kamera 12 megapixeles, f/1.7-es rekeszértékkel operál, míg az előlapi 16 megapixeles kamera f/2.0 rekeszértékkel dolgozik, és tud panorámaszelfit lőni. Van ujjlenyomat-olvasó, a készülék pedig IP57-es minősítésű, vagyis vízálló. 

Kissé csalódást keltő a 3000 mAh-s akkumulátor ténye, de legalább támogatja a gyorstöltést. 

A jelek szerint lesz HTC BoomSound hangzás, Usonic aktív zajszűrés, 3D-s audiorögzítés, NFC és Edge Sense funkció is - ez utóbbi az érintésérzékeny készülékházat jelenti, amellyel kijelző nélkül is végezhetünk műveleteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.