Hirdetés

Kiderült, hogy mit tudnak majd a Galaxy S21 mobilok



|

Előkerültek a Galaxy S21 szériába várható három új Samsung okostelefon részletes specifikációi.

Hirdetés

Kezd úgy kinézni, hogy nem sok meglepetés marad a Samsung Galaxy S21 mobilok január 14-ére várható bemutatójára. Az Android Police jól értesült forrásoknak köszönhetően ugyanis már most előállt mindhárom új csúcsmodell részletes specifikációival. Ezek alapján még az ideinél is nagyobb figyelmet kap az Ultra

Hirdetés

Ennek megfelelően a Galaxy Note 20 Ultrából ismerős LTPO technológiás, takarékos kijelzőt kapja majd a Galaxy S21 Ultra, méghozzá 6,8 hüvelykes méretben. És ez a modell már az S Tollat is támogatja (bár utóbbi sajnos nem jár majd hozzá), valamint 1600 nit fényerőre képes a képernyője. 

A Samsung a legtöbb országban a saját fejlesztésű Exynos 2100 chipjét használja majd a 6,2 hüvelykes Galaxy S21 és 6,7 hüvelykes Galaxy S21+ modellekben is, ezúttal viszont állítólag felülmúlja az Exynos lapka a Snapdragon 875-öt. Az akkuk kapacitása 4000, 4800 és 5000 mAh lesz. 

A kamerák a két kisebb modellnél nem változnak, marad a 12 megapixeles fő és ultraszéles egység, valamint a 64 megapixeles telefotós megoldás. Az Ultra ezzel szemben 108 megapixeles szenzort kap majd, és 3x-os, valamint 10x-es zoomkamerákat. Lesz UWB-támogatás, WiFi 6E, egyidejű videorögzítés az első és hátsó kamerákon. Üveg hátlap csak az Ultrának jutott, a többire a "glasstic" műanyag kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.