Hirdetés

Kiderült, mikor érkeznek a Samsung új hajtogatós mobiljai



|

Már nem kell sokáig várni a Galaxy Z Fold 5 és a Z Flip 5 rajtjára.

Hirdetés

Részben a korai indulásnak is köszönhetően a Samsung egyelőre megingathatatlannak tűnő vezető helyet szerzett magának a hajtogatós telefonok szegmensében, a tavaly kiadott Galaxy Z Fold 4 phablet és az összecsukható Z Flip 4 sikerét követően pedig nem is volt kérdés, hogy folytatást kapnak a készülékek.

Így aztán arra is számítani lehetett, hogy az idén is a nyári Galaxy Unpacked esemény keretében leplezik le az újdonságokat, amelynek most a dátuma is ismerté vált.

Hirdetés

A Samsung néhány órája hozta nyilvánosságra, hogy július 26-án, szerdán kerül sor a Galaxy Z Fold 5 és a Z Flip 5 ünnepélyes bemutatójára, amit ezúttal a koreai fővárosban, Szöulban ejtenek meg. Aki viszont élőben akarja nézni, annak nem árthat egy kávé, magyar idő szerint ugyanis éjjel egy órakor indul el a műsor.

Akik már most biztosra veszik a vásárlást, azok az Egyesült Államokban egy 50 dolláros (kb. 18 ezer forintos) előlegért cserébe le is foglalhatnak egy példányt a Galaxy Z Fold 5-ből. Ennek eldöntésében az is segíthet, hogy a kihajtható mobilról és a kisebb Z Flip 5-ről szinte minden kiszivárgott, beleértve a gyári fotókat is.

Így aztán tudjuk, hogy mindkét készülék a Qualcomm aktuális csúcsprocesszorára, a Snapdragon 2-re épül, viszont egyikük sem kapja meg a Samsung 200 megapixeles kameraszenzorát. A Galaxy Z Fold 5 árát egyelőre a szivárgások sem árulták el, a Flip 5 viszont várhatóan 1299 euróról, vagyis közel 500 ezer forintról indul majd, ami az adókkal együtt persze bőven át is lépi a félmilliós határt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.