Hirdetés

Kiderült, mikor ismerhetjük meg az Apple szoftveres újításait



|

Az Apple bejelentette a 2021-es WWDC időpontját, ami a tavalyi rendezvényhez hasonlóan most is kizárólag online lesz megtartva.

Hirdetés

Ha a legfrissebb értesülések igazak, és nem csak trollkodik az Apple a szivárogtatókkal, áprilisban lesz egy esemény, melynek keretében hivatalosan is bemutatkozik az AirTags követőkütyü, az új generációs iPad Pro és egy frissített Apple TV - viszont várhatóan nem ekkor mutatják be az AirPods új változatát és az M1-es iMac-eket, MacBookokat.

Ugyanakkor ez utóbbiakról simán szó eshet a WWDC-n, amit jellemzően júniusban tartanak, és ez idén sem alakul másképp: a nyitó előadás június 7-én lesz, de a fejlesztőknek június 11-éig tart a távbuli, és ingyen vehetnek részt rajta.

Hirdetés

Annyi biztos, hogy szó lesz az iOS, az iPadOS, a macOS, az Apple TV és a watchOS újításairól. Tavaly a szoftveres bejelentések mellett a WWDC 2020-on mutatták be az M1-es chipet is (aminek akkor még nem ismertük a nevét), de nem meséltek arról, mely gépekben fogják alkalmazni elsőként; ez csak novemberben derült ki, az ezzel szerelt Macbook Air, a 13 hüvelykes MacBook Pro és a Mac mini megjelenésekor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.