Hirdetés

Kiderült, mikor mutatja be legújabb készülékeit a Samsung



|

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan leleplezik a Galaxy Z Fold 3-at és a Z Flip 3-at is.

Hirdetés

A Samsung bejelentette, hogy a következő Unpacked eseményre, vagyis hivatalos bemutatóra augusztus 11-én kerül majd sor. Itt láthatjuk majd mindez bizonnyal először a Galaxy Z Fold 3-at, a Z Flip 3-at, és a Watch 4-et is.

Augusztus 11-én szerdán egészen pontosan délután 4-kor indul majd a buli a Samsung hivatalos YouTube-csatornáján, tehát bárki szabadon nézheti majd a friss bejelentéseket és a nagy leleplezéseket.

Hirdetés

Természetesen a gyártó nem akarta idő előtt ellőni a puskaport, így azt nem konkretizálták, konkrétan miket is láthatunk majd a legújabb Samsung Galaxy Unpacked eseményén, de gyakorlatilag mérget lehet venni rá, hogy a fentebb fentebb említett készülékek fognak itt debütálni. 

A korábban kiszivárgott infók alapján a Galaxy Z Fold 3 vékonyabb lehet az elődjénél, képernyő alá rejtett szelfikamerát kaphat, illetve elvileg az S Pen támogatás sem marad ki. A Z Flip 3 esetében nagyobb és színesebb külső kijelzőt rebesgettek, illetve itt is a képernyő alá kerülhet a szelfikamera.

A Samsung Galaxy Watch 4 a pletykák szerint két különböző verzióban (Classic és Active) érkezik, és elsőként kapja meg a One UI Watch interfészt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.