Hirdetés

Kiderült néhány információ a Samsung S23 különböző verzióiról



|

Ahogy közeledünk a széria megjelenéséhez, egyre többet tudunk az új modellekről.

Hirdetés

Fontos teendő egy elektronikai cikk megjelenésekor, hogy annak minden paraméterét és működését jóváhagyja az FCC, az amerikai fogyasztóvédelem. Nincs ez másképp a jövőre megjelenő Samsung Galaxy S23 különböző modelljeivel sem, amiknek az első hulláma most került hitelesítésre a szervezet által.

A csatolt dokumentumokból nem csak az derült ki, hogy jóváhagyták a készülékeket, hanem 1-2 információ a specifikációval kapcsolatban is napvilágot látott.

A szóban forgó modellek egészen pontosan az SMS911B (Galaxy S23), az SMS916B (Galaxy S23 Plus) és az SMS918B (Galaxy S23 Ultra). A modellszámok arra utalnak, hogy ezek az európai piacra szánt darabok, ugyanis az Egyesült Államokban megjelenők majd "U" betűvel lesznek jelölve "B" helyett.

Hirdetés

Sajnos képet nem párosítottak a nyilvánosan elérhető információkhoz, azt viszont megtudtuk, hogy a Galaxy S23 várhatóan 3900 mAh-s, a Galaxy S23 Plus pedig 4700 mAh kapacitással rendelkezik majd. További információ (bár ebben semmi meglepetés nincs), hogy a telefonok rendelkeznek majd vezetékes és vezeték nélküli töltési képességgel is, továbbá más eszközök töltésére is alkalmasak lesznek vezeték nélküli megoldással.

Végül, de nem utolsósorban kiderült az is, hogy a fent sorolt modellek Qualcomm processzorral lesznek szerelve, ami megerősíti a korábbi találgatásokat, miszerint a Samsung a Snapdragon 8 Gen 2-vel adja ki a legújabb generációt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.