Hirdetés

Kiderültek a OnePlus 11 specifikációi



|

A OnePlus következő telefonja elvileg februárban jelenik majd meg, de a legfontosabb technikai jellemzők már most kiszivárogtak.

Hirdetés

Korábban már megtudhattuk, hogy a OnePlus következő csúcstelefonja, a OnePlus 11 februárban jelenik majd meg világszerte egy launch partit követően, ahol nem mellesleg a OnePlus fülhallgatók következő generációja is bemutatkozik majd.

Néhány dolog már felmerült a készülék lehetséges specifikációival kapcsolatban, viszont a napokban a Digital Chat Station révén kiszivárgott az az adatlap, amelyről megtudhatjuk a OnePlus 11 legfontosabb technikai jellemzőit.

Hirdetés

A Digital Chat Station által megosztott információk szerint a OnePlus 11 egy 6.7 hüvelykes QHD+ Amoled kijelzővel érkezik majd, ami 120 Hz-en fog működni. A számítási kapacitást a Snapdragon 8 második generációja fogja majd biztosítani, ami nem túl meglepő, hiszen az újabb flagship telefonok többnyire már mind ezt választják.

Szerencsére a kamerákon sem spóroltak túl sokat, a telefon fő kamerája egy 50 megapixeles IMX890 lesz, amit egy 48 és 32 megapixeles kamera fog kiegészíteni, illetve egy 16 megapixeles kamera kerül a készülék előlapjára. Ezen kívül egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor is helyet kap majd, amit 100 W-tal tudunk majd tölteni.

Ha minden igaz, akkor háromféle memória konfiguráció közül választhatunk majd: 12/256GB, 16/256GB vagy 16/512GB. A OnePlus 11 megjelenése Kínában januárban várható, világszerte pedig február 7-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.