Hirdetés

Kifejezetten a játékosoknak készült, pulzus streamelésére is használható a Garmin új okosórája



|

A kütyü bizonyos funkciói feldobhatják egy-egy streamer élő adását.

Hirdetés

Számos olyan, gamereket megcélzó termék van, amely valóban rendelkezik speciális, a játékosok igényeit kiszolgáló funkciókkal, és ma már nem csak a PC-s hardverek és perifériák terén találkozni ilyen cuccokkal.

A Garmin például egy olyan okosórával állt elő, ami egészégügyi szempontból valóban komoly segítséget nyújthat a játékosok számára, és azoknak is jó választás lehet, akik rendszeresen közvetítik játékukat online.

Hirdetés

Az Instinct - Esports Edition okosóra főbb funkciói közé tartoznak a különböző egészségügyi mérők, amelyekkel a felhasználó figyelemmel követheti a stresszességét, az alvását és a pulzusát is. A begyűjtött adatok alapján pedig a kütyü gyakorlatilag tudatja a játékossal, hogy mikor jött el az ideje a játéknak és a pihenésnek. Emellett az óra több mint 30 olyan, sportolásra fókuszáló appot tartalmaz, amelyeknek hála a szükséges testmozgást is beilleszthetjük a napi rutinunkba.

A strapabíró kütyü akksija akár 14 napot is kibír okosóra módban, e-sport módban pedig 80 órán át használhatjuk egy töltéssel. Kifejezetten jó választás lehet az Instinct - Esports Edition a profi játékosok számára, de a streamerek is ajánlott lehet beszerezni egyet, mivel a STR3AMUP! nevű alkalmazáson keresztül beépíthetik élő adásukba az óra által mért adatokat, ez pedig sokat dobhat a nézői élményen. Egy horrorjáték esetében például valószínűleg elég érdekes lehet látni, ahogy ide-oda ugrál a videós pulzusa.

Ti használtok valamilyen okosórát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.