Hirdetés

Kifogyóban az Apple Watch Series 5, jön a következő okosóra



|

Az Apple-nél Amerikában a legtöbb Apple Watch Series 5 okosóra már nem elérhető, jó okkal: rövidesen itt az új modell.

Hirdetés

Az ősz közeledtével szokásos dömpingre készül az Apple, ennek keretében pedig új okosórát is mutat. Egy ideje már tudjuk, hogy az Apple Watch Series 6 legalább két új modellt hoz magával, az egyik a Series 5-öt váltja le, a másik egy olcsóbb kiadás lesz. Ezek sajtótájékoztató keretében elvileg már ma, tehát jóval az iPhone 12 mobilok előtt debütálhatnak. És erre utal az is, hogy nemrég az Apple amerikai oldaláról eltűntek az Apple Watch Series 5 modellek, ilyen pedig röviddel a bejelentés előtt szokott történni. 

Hirdetés

Magyarországon és Európában még bőven vannak készletek az Apple-nél is a Series 5-ös modellekből, de más országokban jellemzően kifogytak vagy elérhetetlenné váltak. 

Míg a szivárogtatók többsége úgy tudja, hogy amerikai idő szerint kedd délelőtt egy sajtóanyag formájában debütál az Apple Watch Series 6, addig ebben a Bloomberg nem biztos, szerintük lehet, hogy csak egy online eseményt jelentenek be, amelyen mégis együtt debütál majd az új Apple Watch és az iPhone 12 mobilok. Az új Apple Watch egyébként a véroxigénszint mérésére is alkalmas lesz, továbbá jobban tudja majd követni az alvást is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.