Hirdetés

Kifordul önmagából az LG V30



|

Teljesen új útra lép az LG V30, a G6 példáját követve a Galaxy Note 8-ra jelentene igazi alternatívát.

Hirdetés

Az LG az LG G6-tal egyértelműen jelezte, hogy többé nem szűk rétegeknek szeretne kedvezni egyedi funkciókkal, hanem egy letisztult és kiváló készülékkel valódi alternatívát kínálni. Ez sikerült, sokan az év eddigi legjobb okostelefonjának tartják a G6-ot. 

Hirdetés

Az XDA Developers megbízhatónak mondott forrásai szerint hasonló kezelésen esik át az LG V30 is, a dél-koreai gyártó másik zászlóshajója. Ez lesz idén a Samsung Galaxy Note 8 egyik alternatívája, és állítólag augusztus végén mutatkozik be. 

Az LG V szériáját eddig a másodlagos előlapi kijelzőjéről ismerhettük, amelyen gyorsgombok, értesítések vagy aláírások jelentek meg. 

Az elképzelés frissnek hatott, és bár megkülönböztető jegy volt a mezőnyben, mégsem lett belőle sláger. Az LG emiatt úgy döntött, hogy nyugdíjazza az ötletet

Az LG állítólag egy 18:9-es képarányú OLED-kijelzőre vált, ami a magasabb formája miatt elméletben lehetővé teszi, hogy a másodlagos kijelző funkciói megjelenjenek a panelen, szükség esetén pedig letilthatóak legyenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.