Hirdetés

Kikapcsolható lesz a OnePlus 6 szenzorsávja



|

Rajongói nyomásra, egy későbbi frissítésben érkezik meg a funkció a OnePlus 6-hoz.

Hirdetés

A OnePlus nemrég kijelentette, hogy a kijelzőbe belógó szenzorsáv igenis jó dolog egy okostelefonon - ezután a rajongók tömeges haragjával kellett szembenézzen a vállalat. Sokan nem örülnek, hogy a OnePlus is beáll a sorba, és mindezt a gyártó fórumán is hangoztatták. 

Hirdetés

Természetesen a OnePlus vezetését érthető okokból érdekli, hogy mit szólnak a változtatásokhoz a vásárlói. Emiatt aztán úgy döntött a cég, hogy a felhasználók elrejthetik majd a szenzorsáv melletti területeket. Ehhez még trükközni sem kell majd. 

A OnePlus elárulta, hogy ezen a funkción már a OnePlus 6 fejlesztésének korai szakaszában gondolkodtak, azonban akkor még elvetették az ötletet: az időt és az erőforrásokat a teljes kijelzős élmény javítására szánták, és továbbra is úgy gondolják, hogy belógó szenzorsávval ad majd teljes élményt a képernyő. 

Mivel nagyon sokan szeretnék kitakarni az érzékelősziget oldalán lévő területeket, ezért a nyomás hatására mégis elhozza ezt a funkciót a OnePlus. A lehetőséget egy későbbi szoftverfrissítés formájában, a megjelenés után hozzák majd el a OnePlus 6-ra. 

Remélhetőleg a rajongók nagyobb része most megnyugszik, hiszen a OnePlus figyelt a reakciókra, és hamarosan elrejthetővé teszi a "füleket", miközben maximális képernyőméretet is ígér azoknak, akiket nem zavar a szenzorsáv. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.