Hirdetés

Kimondottan erős mobilokkal készül a OnePlus



|

Hamarosan bemutatkozik a OnePlus Ace okostelefon-sorozat első darabja, ami a teljesítményt helyezi előtérbe.

Hirdetés

Nemrég meglebegtette a OnePlus, hogy az egyre csak növekvő (és rendkívül árérzékeny) indiai piacra is készülnek néhány új kütyüvel, de azóta elárulták, hogy egy héttel ezt az eseményt is beelőzik egy, az anyaországukban rendezett prezentációval. Egyúttal azt is megtudtuk, hogy ezen egy új készülékről rántja le a leplet a kínai közönség előtt a OnePlus, ami a külsejét tekintve eléggé hasonlít a cégcsoport egy másik modelljére.

Hirdetés

Az április 21-én, magyar idő szerint délután egy órakor esedékes eseményen a OnePlus Ace mutatkozik majd be, ami első ránézésre olyan, mint a szintén a BBK Electronics cégcsoporthoz tartozó Realme nemrég leleplezett, GT Neo 3 névre hallgató modellje. Ebből sokan arra következtetnek, hogy ezzel megegyező specifikációkkal kerül majd piacra a OnePlus Ace, ami azt jelentené, hogy 150 W-os gyorstöltésre lehetne képes a mobil, amit egy Mediatek Dimensity 8100 processzor hajtana meg, a fő kamerája pedig egy 50 megapixeles érzékelővel rendelkezhet.

Viszont míg ez csak találgatás alapját képezi, addig a gyártó azt már megerősítette, hogy később is érkeznek majd új mobilok az Ace termékcsaládba. Erre a kategóriára a költséghatékony Nord szériával ellentétben a "nagy teljesítmény" lesz jellemző, emellett prémium, textúrázott borítást, és megbízható minőséget ígér a OnePlus. A tech-sajtó elemzői közül vannak, akik azt gondolják egyébként, hogy a OnePlus Ace-nek a 10R névre hallgató modellhez is lehet köze. Van, aki szerint egy az egyben ugyanarról a mobilról van szó, csak a kínai piacon más néven fog megjelenni a készülék, míg egy szivárogtató úgy véli, a OnePlus Ace lényegében egy felturbózott belsővel szerelt 10R lesz.

Hogy ezek közül melyik a helyes megfejtés, illetve hogy a nyugati vásárlók mit érzékelnek majd az Ace megjelenéséből, idővel kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.