Hirdetés

Az Oppo is villantott AR-headsetet



|

Egy fejlesztői konferencián mutatta meg a saját AR-headsetét az Oppo, de ez egyelőre prototípus.

Hirdetés

Az Oppót általában okostelefonokkal kapcsolatban emlegetik, és Európában is egyre többet halljuk a nevét, hiszen itt is igyekszik terjeszkedni a kínai márka. Hamarosan ráadásul új eszközökkel, a legutóbbi fejlesztői konferenciáján ugyanis megszellőztette, hogy lesz új okosórája és vezeték nélküli fülhallgatója, valamint AR-headsete is. 

Hirdetés

Az első Oppo AR-headset egyelőre prototípus, de igazából készterméknek nézett ki a demó során. A fejlesztőknek megmutatták, hogy mire lesz képes a termék, amely jóval vonzóbb megoldás lehet, mint a VR-headsetek. 

Az AR-headsetek a valódi környezetet dobják fel, nem okoznak fizikai rosszullétet, és a kiterjesztett valóságban rejlő lehetőségeket jelzi, hogy az Apple is ebben hisz. Az persze hosszabb távon más kérdés, hogy az emberek akarnak-e ilyen világban élni - pár éve a szakértők azt jósolták, hogy majd a virtuális valóságban játszunk, pihenünk, szórakozunk, de a többségnek ez az ötlet nem tetszett. 

Az Oppo AR-headset mindenesetre vezeték nélküli 5G-kapcsolattal és 4 kamerával igyekszik majd mindenféle trükkökkel elkápráztatni a viselőjét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.