Hirdetés

Kisebb lehet a Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzője, de ez jó hír



|

Jól értesült források újabb érdekességeket tudtak meg a következő Samsung összehajtható mobilról.

Hirdetés

Ross Young újabb konkrétumokat szállított a Samsung Galaxy Z Fold 3-mal kapcsolatban. Az iparági forrásai szerint ennek a kijelzői kisebbek lesznek, mint a Galaxy Z Fold 2-nek, méghozzá azért, hogy az S Toll beférjen a készülékházba. Ez lesz az első összehajtható Samsung mobil, ami már stylust is támogat. 

Hirdetés

A belső kijelző így csupán 7,55 hüvelykes lesz az eddigi 7,59 helyett, míg a külső 6,21 hüvelykre zsugorodik a korábbi 6,23-mal szemben. Viszont a Galaxy Z Flip 3 és a Z Flip Lite is 6,7 hüvelykes panelt kap, mégpedig 120 Hz-es képfrissítéssel és LTPO technológiával. 

Az általában pontos és megbízható Ross Young kitért arra is, hogy a Xiaomi állítólag egyenesen három összehajtható mobilon dolgozik. Az egyiket kifelé, a másikat befelé, a harmadikat kagylóformába lehet hajtogatni. Ezek mindegyike 2021-ben jelenhet meg a piacon. De vajon jövőre elérhetőbb áron lehet ilyesmihez hozzájutni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.