Hirdetés

Kiszivárghatott a Xiaomi 12 Pro dizájnja és specifikációi



|

Úgy tűnik, hogy idejekorán nyilvánosságra került a Xiaomi csúcskészülék hivatalos termékoldala.

Hirdetés

A Xiaomi nemrég a Weibón jelentette be, hogy december 28-án tartja a legújabb csúcstelefonjai, a Xiaomi 12-es széria hivatalos bemutatóját, ami mellett az S1 okosórát is meg fogja villantani a vállalat.

A várakozások szerint négy készülékből (12, 12 Pro, 12 Ultra, 12X) álló zászlóshajó-flotta kapcsán már eddig is számos pletyka látott napvilágot, ezúttal a Xiaomi 12 Pro néhány specifikációja és dizájnja szivároghatott ki.

Hirdetés

A napokban ugyanis szintén a Weibón bukkant fel néhány kép, melyeket állítólag a Xiaomi hivatalos termékoldalának tesztelése során sikerült lementeni. A fotók alapján a Xiaomi 12 Pro főbb specifikációi a következők:

  • CPU: Snapdragon 8 Gen 1 (4nm)
  • Kijelző: 6,73 hüvelykes AMOLED (3200X1440, 120 Hz-es képfrissítés)
  • Kamera: 3 lencsés hátlapi rendszer (50MP-es  Sony IMX7070 széles látószögű szenzor, 50MP ultraszéles látószögű és 50MP telefotó lencsékkel)
  • Akkumulátor: 4600 mAh, 120W-os gyorstöltés, 50W-os vezeték nélküli töltés, 10W-os visszafelé töltés
  • Egyéb: UFS 3.1-es tárhely, LPDDR5 memória, 5G és Wi-Fi 6 támogatás
  • Színválaszték : Fekete, zöld, rózsaszín és kék szín
  • Súly: 204 g

Az adatlapon egy meglehetősen ijesztő, 9999 jüanos (kb. 510 ezer forint) ár is szerepel, ám ez valószínűleg csak ideiglenes (ún. placeholder) összeg, az előrejelzések szerint a Xiaomi 12 Pro tényleges ára 4999 jüan körül alakulhat.

Biztosra persze csak a hivatalos bemutatón elhangzó infókat vehetjük majd, de a Xiaomiról általában elmondható, hogy nem szokta olyan féltve (vagy elég ügyesen) őrizni a titkait, s így gyakran bizonyulnak helytállónak az efféle előzetes szivárgások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.