Hirdetés

Kiszivárgó képeken a Xiaomi következő csúcsmobilja



|

A Xiaomi 13 Próba Leica kamera és villámgyors chipset kerül majd.

Hirdetés

Várhatóan novemberben leplezik le és Ázsiában még idén a boltok polcaira kerül a Xiaomi következő flagship készüléke, a Xiaomi 13, amiből Pro és Ultra kiadást is tervez a gyártó. A bejelentés közeledtével természetesen elkezdtek szivárogni a képek is a mobilról, így már most közelebbről szemügyre vehetjük a kameraszigetet.

A szivárogtatók szerint az alábbi, alacsony felbontású képeken a Xiaomi 13 Pro hátoldala látható. A fekete még minden bizonnyal egy prototípus volt, azon ugyanis a 'laser' felirat olvasható a kameraszigeten, az ezüst modellen azonban már a Leica neve olvasható, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a két cég már az év elején elindította az együttműködést.

Hirdetés

Sajnos a kép túl rossz minőségű ahhoz, hogy le tudjuk olvasni a specifikációt.

Az egyik nagy lencse alatt minden bizonnyal a Sony IMX 989-es szenzora található, ami a Xiaomi 12S Ultrában debütált. A készülék emellé Snapdragon 8 Gen 2 SoC-t, 1440p-s felbontású, 120Hz-es képfrissítéssel rendelkező Samung E6 AMOLED kijelzőt és 120 W-os gyorstöltést kap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.