Hirdetés

Kiszivárgott a dupla kamerás Nokia 5.1 Plus



|

A TENAA adatbázisának hála szinte minden kiderült a HMD Global következő okostelefonjáról.

Hirdetés

A HMD Global jóvoltából valósággal záporoznak a Nokia okostelefonok, lassan a márka rajongói sem tudják követni a kínálatot, amink részben oka a névadási stratégia is. A Nokia 5.1 például nemrég érkezett, 5,5 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelzővel, 8-magos processzorral, maximum 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. 

Hirdetés

Hamarosan itt van azonban a Nokia 5.1 Plus is, amibe maximum 6 GB RAM és 64 GB tárhely kerülhet majd. Ezen a modellen dupla hátlapi kamera is van. A HMD Global még nem mutatta be ezt a készüléket, de a részletek és a képek már felbukkantak a TENAA oldalán. 

Ezek alapján 2 GHz-es, 8-magos processzort, 3/4/6 GB RAM-ot, 32/64 GB tárhelyet, 13+8 megapixeles dupla kamerát, microSD-foglalatot és 3000 mAh-s akkumulátort várhatunk. Az 5,86 hüvelykes kijelző 1520 x 720-as felbontást kap majd, ami furcsa, hiszen nagyobb méretű, de kisebb felbontású lenne, mint ami a normál 5.1-be kerül. Árakról és megjelenésről egyelőre nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.