Hirdetés

Kiszivárgott a Fitbit Charge 3



|

A 2018-as IFA kiállításon mutatkozik be az új viselhető karkötő, de a renderelt képek már most kiszivárogtak róla.

Hirdetés

Viszonylag nagy sikernek tekinthető a Fitbit Versa okosórája, amelynek hála a cég is megmenekült. Azt nem tudni, hogy lesz-e idén újabb Fitbit okosóra, de az biztos, hogy más viselhető eszközt piacra dob a gyártó. 

Hirdetés

Idén ősszel érkezik például a Fitbit Charge 3, amely már ki is szivárgott. Természetesen még nem jelentették be, de a hivatalos, renderelt képek már előkerültek, amelyek dizájnbeli módosításokat is jeleznek. 

Az új modell valamivel szögletesebbnek ígérkezik az elődhöz mérten, az oldalsó gombot pedig el is tüntették a viselhető eszközről. A jelek szerint rengeteg különböző szíjjal lehet majd kérni a Fitbit Charge 3-at, és elvileg minimum kettő lesz mellette a dobozban is. 

A szivárogtató szerint a Fitbit Charge 3 augusztus végén vagy szeptember elején, a 2018-as IFA kiállításon mutatkozik be hivatalosan. Minden bizonnyal addig több szivárgásra is számíthatunk még, általában a bemutatóig minden kiderül egy-egy ilyen termékről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.