Hirdetés

Kiszivárgott a Google Home Hub okoskijelző



|

Ha minden jól megy, akkor október 9-én, a Pixel 3 készülékek mellett mutatkozhat be a Google Home Hub okoskijelző.

Hirdetés

A Google október 9-én tartja az idei hardveres rendezvényét, amelyen bemutatkoznak a Pixel 3 és Pixel 3 XL okostelefonok. Ezekről nemrég előkerült az első hivatalos, renderelt kép is (lentebb látható). Azonban a Google más érdekességeket is tartogat. Úgy néz ki, hogy többek között az első Google okoskijelzőt. 

Hirdetés

A MySmartPrice kiszivárogtatta az első képeket és részleteket a Google Home Hub okoskijelzőről. Alapvetően egy olyan Google Assistant-képes okoshangszóróról van szó, amibe 7 hüvelykes érintőkijelző került. Ezen jelennek meg a képek, videók és egyéb vizuális tartalmak. 

Az okoskijelző állítólag 149 dollárba kerülhet, de azt nem tudni, hogy mikor jelenne meg a piacon. Természetesen egy okosotthonban minden eszköz irányítására képes lesz. WiFi és Bluetooth értelemszerűen lesz benne, illetve fényérzékelő szenzor is. 

A Google már korábban elérhetővé tette az asszisztensét az okoskijelzőkre, akkor viszont még a Lenovo és a JBL termékét reklámozta, saját okoskijelzőről nem volt szó. 

A kategória királya mindenesetre továbbra is az Amazon, ezért érdekes lesz látni, hogy mit ér el a Google Home Hub az Amazon Echo Show és Echo Spot eszközökkel szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.