Hirdetés

Kiszivárgott a Google Pixel 3 XL



|

Élőképeken és videón is felbukkant a Google új csúcskészüléke, amelynek a kijelzőjébe vaskos szenzorsáv lóg be.

Hirdetés

A Google kisebb meglepetésre már a hónap első felében kiadta az Android 9 Pie operációs rendszert. Természetesen további újdonságokat is hoz még idén az óriás, például a Pixel 3 XL zászlóshajót, amelyről az eddigi legnagyobb szivárgás került elő. 

Hirdetés

Az új csúcskészülékről ezúttal élőképek és kicsomagolós videó kerültek elő. A látottak minden eddigi pletykát megerősítenek, mint például az egyetlen hátlapi kamerát. 

Egy orosz blogger kicsomagolós videója minden szögből megmutatja a készüléket, amelynek a kijelzőjébe elég vaskos szenzorsáv lóg be. Vélhetően jackcsatlakozó ezúttal sincs az eszközön, amit bizonyít a dobozban lapuló USB-C-s fülhallgató is. 

A képek alapján a Pixel 3 XL-be Snapdragon 845-ös SoC kerül, 4 GB RAM-mal, 2960 x 1440-es kijelzővel és Android 9 Pie rendszerrel. A készüléket október 4-én mutatja be a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.