Hirdetés

Kiszivárgott a Huawei Mate 20 Lite



|

A renderelt képek dupla hátlapi kameráról és a kijelzőbe belógó szenzorsávról árulkodnak.

Hirdetés

A Huawei már a nova 3i okostelefonjánál és a P20-as zászlóshajóknál is használt kijelzőbe belógó szenzorsávot, és úgy néz ki, hogy a Mate 20-as szériásánál is kitart az érzékelősziget mellett. 

Hirdetés

Kiszivárogtak az első renderelt képek a Huawei Mate 20 Lite-ról, vagyis a következő zászlóshajó olcsósított, alapvetően középkategóriás változatáról. 

A Mate 20 Lite elvileg 400 euró környékén lesz kapható. Ezért cserébe 6,3 hüvelykes LCD-kijelzőt kínál majd, 2340 x 1080-as felbontással. Ez alatt Kirin 710-es SoC kap helyet, 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. 

Az okostelefon hátlapjára és előlapjára is dupla kamera kerül. Hátul ez 20 és 2 megapixeles, elöl 24 és 2 megapixeles szenzorokat jelent. A készüléken Android 8.0 Oreo rendszer fut, az akku kapacitása 3650 mAh. Elvileg már augusztus végén megjelenhet a készülék, fekete és arany színekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.