Hirdetés

Kiszivárgott a Huawei MediaPad M5 10



|

Bár a P20-as csúcskészülékek nem az MWC-n debütálnak, azért akad még pár újdonsága a kínai gyártónak.

Hirdetés

Hamarosan kezdetét veszi az idei Mobile World Congress Barcelonában, és emiatt aztán egyre több a szivárgás is. Igazából a Samsung Galaxy S9-ről is szinte minden kiderült már. Most pedig a rendezvény elvileg legjobb és legerősebb táblagépe is kiszivárgott

Hirdetés

A Huawei a várva-várt új zászlóshajóit nem mutatja be az MWC-n, de azért akad más meglepetése: új MediaPad táblagépek. Ezek a tabletek nem a szokásos, elavult specifikációra építő modellek. A MediaPad M5 10 például 4 GB RAM-ot kap, illetve 32 vagy 64 GB tárhelyet. 

A csúcsmodell vételára állítólag 520 euró lesz, ezért cserébe viszont LTE-kapcsolatot is garantál. A képek alapján van ujjlenyomat-olvasó, remek hangszóró(k), illetve a kamera is használhatónak tűnik, legalábbis a mérete alapján. 

Miközben a P20-as okostelefonok csak március 27-én, egy külön rendezvényen mutatkoznak be, addig az MWC-n a MediaPad tabletek mellett egy okoshangszórót is villanthat a Huawei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.