Hirdetés

Kiszivárgott a négykamerás HTC U12+ csúcskészülék



|

A 6 hüvelykes kijelző alatt Snapdragon 845-ös csúcslapka és 6 GB RAM rejtőzik.

Hirdetés

Bár a Google az HTC mobilos üzletágának a nagyját felvásárolta, a tajvani gyártó ennek ellenére nem száll ki a versenyből, és saját néven további készülékeket fejleszt és dob piacra. 

Hirdetés

A kiváltképp megbízható Evan Blass legújabb szivárogtatásai szerint az HTC új zászlóshajója az HTC U12+ lesz, és májusban jelenik meg

Blass szerint éppen olyan lesz a készülék, mint amit várnánk egy 2018-as csúcsmodelltől. Persze azért ott lesz az Edge Sense technológia, ami az U11-gyel debütált: a készülékházat megszorítva különböző funkciókat aktiválhatunk. Bár a Google a Pixel 2 szériával ezt kölcsönvette, azért még mindig ritka ez a nyomásérzékeny extra a piacon. 

Az U12+ négykamerás lesz: dupla szenzor jut hátra és előre is. Hátul egy 16 és egy 12 megapixeles kamera lesz, előre két 8 megapixeles kerül. Minden bizonnyal a szelfiknél is adott lesz a portrémód. 

A 6 hüvelykes, WQHD+ felbontású kijelző keretei vékonyak lesznek, felül pedig nem lesz belógó szenzorsáv. A képernyő alatt a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája lesz található, 6 GB RAM-mal, 64 vagy 128 GB tárhellyel, microSD-foglalattal és 3420 mAh-s akkuval. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra kerül. 

Bár az elnevezés arra utal, hogy normál és nagy verzió is lesz a modellből, Blass azt mondja, hogy nem valószínű, hogy kisebb változat is jön. A névhez adott + alapvetően csak egy kísérlet arra, hogy az új zászlóshajó versenyképesebb legyen a Samsung Galaxy S9+ okostelefonnal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.